Portugalský veľkoklub mu veľmi nesadol: Slovenský reprezentant mení pôsobisko

Martin Chrien v drese Benficy LisabonMartin Chrien v drese Benficy Lisabon Zdroj: slbenfica.pt

LISABON - Slovenský futbalový mládežnícky reprezentant Martin Chrien na jar nebude súčasťou kádra portugalskej Benficy Lisabon, počas zimného prestupového obdobia zamieri na hosťovanie do zahraničia. Informuje o tom Chrienova verifikovaná facebooková prezentácia a aj web periodika Record.

Dvadsaťdvaročný stredopoliar, autor dvoch gólov SR na vlaňajších júnových ME hráčov do 21 rokov v Poľsku, bezprostredne po tomto šampionáte prestúpil do Benficy z Viktorie Plzeň a upísal sa na päť rokov, nevybojoval si však miesto v zostave. V najvyššej portugalskej súťaži nastúpil iba raz - v auguste pri domácom víťazstve 5:0 nad Belenenses odohral záverečných 20 minút.

"Vzhľadom na veľmi silnú konkurenciu na danom poste (Pizzi, Krovinovič) nedostal po úvode sezóny Martin herný priestor v prvom tíme a v decembri bol preradený do B-tímu Benficy. Odohral takmer plnú minutáž, s týmto krokom však nebol spokojný. Vedenie klubu stále verí v jeho talent a umožní mu v nasledujúcej časti sezóny hosťovanie v zahraničnom klube," informuje Chrienova prezentácia na facebooku s dôvetkom, že dohodu už uzavreli a jeho nové pôsobisko zverejnia po oficiálnom oznámení. Chrien v minulosti pôsobil aj v Ružomberku, Brne, Českých Budějoviciach a Banskej Bystrici.

Viac o téme: Benfica Lisabon Martin Chrien
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: slbenfica.pt
  • Zdroj: SITA

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy