Revolúcia vo Viktorii Plzeň? Guľa zavádza moderný režim, žiadne kávičky v obchodných centrách!

Adrián Guľa sa stal novým trénerom Viktorie PlzeňAdrián Guľa sa stal novým trénerom Viktorie Plzeň Zdroj: fcviktoria.cz

PLZEŇ - Nový tréner futbalistov Viktorie Plzeň Adrian Guľa chce už na začiatku svojho angažmánu zaviesť zmeny v tréningovom procese i regeneračnom zázemí klubu. Informuje o tom český denník Blesk, ktorý návrhy slovenského kouča opisuje ako chystanú revolúciu v druhom tíme českej najvyššej súťaže.

Jednou z prvých Guľových požiadaviek je moderný kamerový systém pre detailné snímanie tréningového procesu. Blesk pripomína, že tento systém sa Guľovi osvedčil v Žiline, využívajú ho tiež konkurenti Plzne, Sparta Praha i Slavia Praha. Významnou zmenou by mal prejsť aj denný režim hráčov, ktorí by mali spolu prežívať viac času než doteraz.

Denník opäť pripomína žilinskú skúsenosť a to, že Guľa zariadil pre hráčov spoločné raňajky a v prípade dvojfázových tréningov museli hráči ostať na štadióne aj na obed a oddych pred druhou fázou. "Žiadne kávičky v obchodných centrách, futbal by mal byť životný štýl,“ pripomína denník Guľove slová. Plzeň začne zimnú prípravu 6. januára 2020, v pláne má aj sústredenie v Španielsku.

Viac o téme: Viktoria Plzeň Adrián Guľa
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: fcviktoria.cz
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy