Mladému Slovákovi došla trpezlivosť: Šviderský opúšťa Manchester a mieri do La Ligy!

Slovenský futbalista Martin ŠviderskýSlovenský futbalista Martin Šviderský Zdroj: Profimedia

MANCHESTER - S odchodmi známych futbalistov z Manchestru United sa v poslednom čase roztrhlo vrece. Niet divu, slávny klub z Old Trafford prežil svoju najhoršiu sezónu v histórii Premier League a tak je celkom prirodzené, že káder "červených diablov" čakajú veľké čistky.

Klub už s určitosťou opustia také mená ako Paul Pogba, Jesse Lingard či Juan Mata, ktorí odídu po vypršaní kontraktu na konci júna. 

Manchestru United dáva zbohom aj talentovaný slovenský futbalista Martin Šviderský, ktorému sa v lete končí zmluva a rozhodol sa ju nepredĺžiť. Odchovanec Tatranu Prešov strávil v najúspešnejšom anglickom tíme štyri sezóny, hral najmä za rezervný tím, ale v áčku sa nepresadil. 

Člen slovenskej reprezentácie do 21 rokov potvrdil, že smeruje do španielskej La Ligy. V novom klube už stihol absolvovať vstupnú lekársku prehliadku. Podľa britských médií ide o jedného z trojice Valencia, Villarreal, či nováčik Alméria. 

"Posledné dni som strávil v Španielsku, budem hrať v La Lige. Mám veľké očakávania, bude to nová skúsenosť, nová krajina. Španielsko mi prišlo pre môj rozvoj ako najlepšia možnosť. Je to príležitosť hrať mužský futbal a dostávať viac šancí," uviedol Šviderský pre RTVS.

Viac o téme: Manchester United Martin Šviderský
  • Autor: © Zoznam/
  • Twitter/United Journal Academy
  • Zdroj: Športky
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy