Mladíci ďalšiu výhru nepridali: 21-ka remizovala na Antalya Cupe so Severným Macedónskom

Tréner futbalovej reprezentácie SR do 21 rokov Jaroslav KentošTréner futbalovej reprezentácie SR do 21 rokov Jaroslav Kentoš Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

LARA - Slovenskí futbaloví reprezentanti do 21 rokov remizovali v druhom zápase prípravného turnaja Antalya Cup v Turecku s rovesníkmi zo Severného Macedónska 2:2.

Zverenci trénera Jaroslava Kentoša zdolali v prvom zápase Uzbekistan do 23 rokov 2:0. Na Antalya Cupe sa ešte stretnú s rovesníkmi z Ukrajiny (29. marca, 17.00).

Antalya Cup hráčov do 21 rokov

SLOVENSKO 21 - Severné Macedónsko 21 2:2 (0:1)
Góly: 77. Iľko, 89. Krstevski (vl.) - 24. Churlinov, 55. Radulovikj, ŽK: bez kariet.

zostava SR: Belko – Suľa (64. Mihálek), Malý, Pišoja (46. Nemčík), Barbora (64. Vojtko) – Nebyla (64. Bernát), Múdry (64. Pokorný), Potoma (64. Gono) – Kmeť (64. Iľko), Gerebenits (64. Kadák), Goljan (80. Kaprálik). Tréner: Jaroslav Kentoš

hlasy po zápase (zdroj: SFZ):

Mário Auxt, asistent trénera SR 21: "Do zápasu sme vkročili aktívne, do 20. minúty sme boli lepšie mužstvo, ale vo finalizácii sme neboli dôslední. Utlmil nás inkasovaný gól. Od druhého polčasu sme sa snažili byť opäť aktívni, boli sme silnejší na lopte, lenže po štandardnej situácii sme dostali gól na 0:2. Potom sme prestriedali a noví hráči oživili hru. Chceli sme ísť za víťazstvom, čo sa nám takmer podarilo. Snažili sme sa hrať futbal. V týchto zápasoch chceme vidieť čo najviac hráčov, aby sme ich vedeli zhodnotiť a pripraviť do ďalších kvalifikačných či prípravných zápasov."

Timotej Múdry, kapitán SR 21: "Vedeli sme, čo od Severných Macedóncov môžeme čakať. Veľmi dobre nás napádali a nám sa nie vždy darilo z toho vyjsť. Boli sme pasívnejší, ale sústredili sme sa na našu hru. Hráči súpera boli v súbojoch agresívni, niekedy to bolo až na hranici zranenia. Proti Ukrajine to tiež bude náročné, jej hráči majú svoju kvalitu. Pozrieme si jej hru na videu a pripravíme sa najlepšie, ako vieme, chceme byť úspešní. Dôležité bude, aby sme najskôr dobre zregenerovali."

Viac o téme: Slovensko U21 Jaroslav Kentoš Severné Macedónsko U21 Antalya Cup
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: TASR
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy