VIDEO Miňo Stoch opäť ukázal, v čom je jeho kvalita: Takýmto parádnym gólom naštartoval Liberec!

Miroslav Stoch v drese FC Slovan LiberecMiroslav Stoch v drese FC Slovan Liberec Zdroj: profimedia.sk

ISTANBUL - Futbalisti českého tímu Slovan Liberec aj so slovenským futbalistom Miroslavom Stochom v záverečnom prípravnom zápase pred štartom jarnej časti prvej českej ligy v Turecku porazili 3:1 Škendiju Tetovo zo Severného Macedónska

Libereckí futbalisti k tretej výhre zimnej prípravy nakročili už v úvodnom polčase. "Miňo" Stoch najprv napálil do tyče, ale v 35. minúte už slovenský stredopoliar otvoril skóre, keď strelil ďalší nádherný gól do svojej bohatej zbierky. 

"Opäť nás limitovala finálna fáza. Máme veľa rýchlych prechodov, ale v posledných 30 metroch nás zráža nepresnosť a kvalita finálnej prihrávky. Miňo Stoch ale ukázal, v čom je jeho kvalita, a strelil vedúci gól, ktorý nám veľmi pomohol," uviedol liberecký tréner Luboš Kozel pre klubový web.

Slovan medzi 73. a 76. minútou pridal ďalšie dva góly. Najprv sa presadil Rabušic, po ktorého prihrávke sa trafil aj Gembický. Škendija v závere zmiernila porážku premenenou penaltou. "V druhom polčase sme boli efektívni, na rozdiel od súpera, ktorý mal šancu, v ktorej nás (brankár) Milan Knobloch podržal," konštatoval Kozel.

Jeho výber tak súperovi čiastočne oplatil porážku 0:1 z prípravy z februára 2020 a víťazne sa naladil na zápas v Zlíne, kde sa deviaty tím českej najvyššej súťaže predstaví budúcu nedeľu. Kozel dúfa, že v plnej sile. "Matúšok odstúpil kvôli zraneniu, rovnako tak Frýdek, ale snáď nepôjde o nič vážne. Hlavné je, že sa inak nikomu nič nestalo a prežili sme to v zdraví," podotkol liberecký tréner.

Viac o téme: Miroslav Stoch FC Slovan Liberec Ľuboš Kozel Škendija Tetovo
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Instagram/FC Slovan Liberec
  • Zdroj: ČTK, Športky
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy