VIDEO Crystal Palace a Liverpool zdemolovali súperov, United padol v Tottenhame

Hráči Crystal Palace sa tešia po góleHráči Crystal Palace sa tešia po góle Zdroj: Twitter Crystal Palace

LONDÝN - Hull City sa stal po Sunderlande a Middlesbrough tretím zostupujúcim z anglickej futbalovej Premier League. V 37. kole prehral na pôde Crystal Palace 0:4 a na sedemnástu Swansea má pred záverečným zápasom sezóny nedostihnuteľné štvorbodové manko.

Futbalisti FC Liverpool triumfovali nad hráčmi West Hamu United jednoznačne 4:0 v nedeľňajšom stretnutí predposledného 37. kola najvyššej anglickej súťaže. Dvoma gólmi sa blysol Philipe Coutinho, po jednom zásahu pridali Daniel Sturridge a Divock Origi. "The Reds" sa posunuli na tretie miesto v ligovej tabuľke o bod pred Manchester City. Ten má však zápas k dobru.

Futbalisti Tottenhamu Hotspur doma zdolali hráčov Manchestru United 2:1 v nedeľňajšom stretnutí predposledného 37. kola najvyššej anglickej súťaže. Hostia dokázali odpovedať na góly Victora Wanyamu a Harryho Kana iba zásahom Wayna Rooneyho a nezvíťazili už v štvrtom ligovom zápase po sebe.

"Červení diabli" so 65 bodmi figurujú na šiestom mieste v tabuľke, po nedeľňajšom nezdare stratili aj teoretický dosah na štvrtú priečku znamenajúcu účasť v predkole Ligy majstrov. Tú si môžu zabezpečiť v prípade celkového triumfu v Európskej ligy.

Tottenham Hotspur - Manchester United 2:1 (1:0)
Góly: 6. Wanyama, 48. H. Kane - 71. Rooney

West Ham United - FC Liverpool 0:4 (0:1)
Góly: 57. a 62. Coutinho, 35. Sturridge, 76. Origi

Crystal Palace - Hull City 4:0 (2:0)
Góly: 3. Zaha, 34. Benteke, 85. Milivojevič (11 m), 90. van Aanholt  

Viac o téme: FC Liverpool West Ham United Crystal Palace Hull City
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: Twitter Crystal Palace; VIDEO: Digi Sport
  • Zdroj: TASR, SITA

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy