Rooney svojim vyhlásením prekvapil Liverpool: Niečo mi šepká, že to by bolo asi lepšie riešenie

Wayne RooneyWayne Rooney Zdroj: Profimedia

LIVERPOOL - Najlepší kanonier v histórii anglickej reprezentácie a Manchestru United Wayne Rooney si myslí, že Liverpool si zaslúži dostať šancu k dokončeniu aktuálnej sezóny, aby mohol byť korunovaný za ligového majstra.

Podľa odchovanca Evertonu a dlhoročnej ikony červených diablov by sa mal aktuálny ročník Premier League dohrat, aj keby sa mal hrať do konca kalendárneho roka. Samozrejme futbal bude musieť v prvom rade nasledovať pokyny a nariadenia vlády vzhľadom na vývoj pandémie v Spojenom Kráľovstve.

"Viem, že teraz začnú fanúšikovia Evertonu hovoriť, aby sa sezóna zrušila. Ja ako rodený Evertonian, ktorý hral trinásť rokov pre Manchester United otvorene priznám, že nejaký hlas tam vzadu mi šepká, že to by mohlo byť asi to lepšie riešenie. Ale nie, Liverpool bol fantastický a majstrovský titul si zaslúži. Viete si predstaviť, že čakáte na titul tridsať rokov, tvrdo na tom pracujete a teraz o to prídete takýmto spôsobom? Ak by bola sezóna zrušená, vyvolalo by to veľa súdnych bojov, lebo to isté platí aj v prípade kvalifikácie do Ligy majstrov, postupu do Premier League, či naopak zostupu do nižšej ligy. Bolo by férové dokončiť túto sezónu, aj keby to možno znamenalo, že o budúci ročník prídeme. Futbal je ako každé iné odvetvie, takže musí v prvom rade nasledovať pokyny vlády, ale pokojne by sa sezóna mohla dohrať až ku koncu tohto roka 2020. Samozrejme tým vylučujem to, že by sa sezóna dohrala za zatvorenými dverami," povedal súčasný 34-ročný hrajúci tréner Derby County.

Viac o téme: Manchester United Wayne Rooney FC Liverpool
  • Autor: © Zoznam/mc
  • FOTO: Profimedia
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy