VIDEO Svoje slovo dodržal: Roberto Carlos v krčmovom zápase! Dostal masáž a ihneď skóroval

Roberto Carlos odohral prípravný zápas za krčmový celok Bull In The BarneRoberto Carlos odohral prípravný zápas za krčmový celok Bull In The Barne Zdroj: SITA/Nick Potts/PA via AP

LONDÝN - Jeden z najlepších ľavých obrancov histórie Roberto Carlos sa v Anglicku nakrátko vrátil k futbalu. Majster sveta z roku 2002 nastúpil za krčmový celok Bull In The Barne, ktorý jeho služby vydražil v charitatívnej aukcii za päť libier.

"Síce som mal možnosť hrať za najväčšie kluby na svete, ale aj tu som si to užil. Futbal je všade krásny," citovala agentúra SID štyridsaťosemročného Carlosa, ktorý si za tím z grófstva Shropshire zahral v príprave s Harlescott Rangers.

Futbal je úžasný

"Pochádzam z malého mesta, takže sa mi tu páči," pridal Carlos k spartánskym podmienkam a zázemiu. "Futbal je úžasný, že v ňom môžete zažiť aj toto a stretnúť fantastických ľudí. A keď je to ešte pre dobrú vec, tak je to ešte lepšie," pridal pre BBC.

Roberto Carlos odohral prípravný Galéria fotiek (5) Zdroj: SITA/Nick Potts/PA via AP

Legenda sa gólovo presadila

Bývalý hviezdny bek Realu Madrid, s ktorým získal štyri tituly a trikrát vyhral Ligu majstrov, nastúpil ako striedajúci hráč v prvom polčase. Potom sa odobral na masáž a v druhej polovici sa strelecky presadil, ale porážke 3:4 nezabránil. "Vždy je krásne dať gól," uviedol niekdajší brazílsky reprezentant, ktorý sa preslávil aj ako úspešný exekútor priamych kopov. Okrem Realu nastupoval za Inter Miláno alebo Fenerbahce a kariéru ukončil v roku 2015 v Dillí.

Roberto Carlos odohral prípravný Galéria fotiek (5) Zdroj: SITA/Nick Potts/PA via AP

Viac o téme: Roberto Carlos
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: YouTube/BeanymanSports
  • Zdroj: ČTK
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy