Neverí im už ani vlastný tréner: Kouč United o účasti Manchestru v budúcom ročníku Ligy majstrov

Ralf Rangnick a Cristiano RonaldoRalf Rangnick a Cristiano Ronaldo Zdroj: SITA/AP/Jon Super

MANCHESTER - Podľa trénera Ralfa Rangnicka sa futbalisti Manchestru United musia pripraviť, že sa v prebiehajúcej sezóne najvyššej anglickej súťaže neumiestnia v prvej štvorke. Vo štvrtkovom stretnutí 37. kola privítajú FC Chelsea a na šiestom mieste zaostávajú o šesť bodov za štvrtým Arsenalom, ktorý odohral o zápas menej. Tretia Chelsea má pred United jedenásťbodový náskok a dva duely k dobru.

"Červení diabli" prehrali v troch z predchádzajúcich štyroch ligových súbojov, keď nestačili na FC Everton (0:1), FC Liverpool (0:4) ani Arsenal (1:3). Pre zdravotné problémy im chýbajú Paul Pogba, Edinson Cavani, Luke Shaw, Fred a najnovšie aj Harry Maguire a Jadon Sancho. Otázny je štart Aarona Wan-Bissaku.

"Nemyslím si, že má význam špekulovať o našej účasti v budúcom ročníku Ligy majstrov. Musíme byť realisti. Ak aj zvíťazíme vo všetkých štyroch zostávajúcich stretnutiach, nemáme to vo vlastných rukách. Môžeme však ovplyvniť naše výkony a aj pre nasledujúcu sezónu je dôležité, aby sme túto zakončili najlepším možným spôsobom," povedal nemecký kouč pre agentúru AFP.

Viac o téme: Manchester United Ralf Rangnick
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy