Leverkusen potvrdil úlohu favorita: Jednoznačné víťazstvo v Brémach

Na snímke uprostred stredopoliar Leverkusenu Kai Havertz oslavuje svoj gól v zápase 26. kola futbalovej nemeckej bundesligy Werder Brémy - Bayer LeverkusenNa snímke uprostred stredopoliar Leverkusenu Kai Havertz oslavuje svoj gól v zápase 26. kola futbalovej nemeckej bundesligy Werder Brémy - Bayer Leverkusen Zdroj: TASR/AP/Stuart Franklin

BERLÍN - V pondelňajšom zápase 26. kola nemeckej futbalovej bundesligy zvíťazil Bayer Leverkusen na pôde Werderu Brémy 4:1. Hostia figurujú na piatom mieste tabuľky s mankom osem bodov na prvý Bayern Mníchov. Brémy sú predposledné o bod pred Paderbornom.

Leverkusen sa dostal do vedenia v 28. minúte, keď si nabehol na zadnú žrď Kai Havertz a hlavou poslal loptu do siete. Domáci však vyrovnali už o dve minúty neskôr zásluhou Theodora Gebre Selassieho, ktorý sa presadil po rohu, no o chvíľu sa skóre menilo opäť. Bayer zahrával priamy kop z pravej strany a Havertz sa znovu presadil prudkou hlavičkou. Hostia dosiahli aj tretí gól zo vzduchu, keď v 61. minúte zvýšil na 3:1 Mitchell Weiser. Dvanásť minút pred koncom spečatil skóre Kerem Demirbay.

Bundesliga - 26. kolo:
Werder Brémy - Bayer Leverkusen 1:4 (1:2)
Góly: 30. Gebre Selassie - 28. a 33. Havertz, 61. Weiser, 78. Demirbay

Viac o téme: Werder Brémy Bayer Leverkusen
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: TASR/AP/Stuart Franklin
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy