VIDEO Bayern nevítali na letisku fanúšikovia: Za celé Bavorsko zagratuloval premiér

Futbalisti Bayernu sa v pondelok vrátili do MníchovaFutbalisti Bayernu sa v pondelok vrátili do Mníchova Zdroj: SITA/Peter Kneffel/Pool via AP

MNÍCHOV - Futbalisti Bayernu sa v pondelok vrátili do Mníchova, no oslavy šiesteho triumfu v Lige majstrov musia absolvovať bez svojich fanúšikov. Už pred príletom do mesta ich upozornili, aby sa nezhromažďovali na letisku a v jeho okolí.

Koronavírusové opatrenia znemožnili privítanie futbalistov aj oslavy v centre mesta a tradičné predstavenie trofeje z balkóna radnice. Klub informoval fanúšikov, že hráči sa na letisku nezdržia a okamžite odídu, takže nebude veľká šanca ich stretnúť.

Namiesto nadšeného davu ich tak na letisku privítal bavorský krajinský premiér Markus Söder. "Je to jeden z najpôsobivejších tímov Bayernu, aký sme kedy videli. Celé Bavorsko je na vás hrdé," povedal Söder, ktorý je vášnivý fanúšik Bayernu.

Ako prvý vystúpil z lietadla stredopoliar Thiago Alcantara, za ním išiel s trofejou v ruke brankár Manuel Neuer, David Alaba si niesol loptu zo zápasu.

Bayern v nedeľu zvíťazil nad Parížom Saint-Germain 1:0 a skompletizoval treble. Už predtým vyhral Bundesligu a získal aj Nemecký pohár. Informovala o tom agentúra AP.

Viac o téme: Bayern Mníchov Markus Söder
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/Peter Kneffel/Pool via AP; VIDEO: Youtube BR24
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy