VIDEO Vychutnával si kino: Náhly zvrat, telefonát od agenta... Thomas, hovoríme o Reale Madrid!

Thomas Gravesen ako hráč Thomas Gravesen ako hráč "karameliek" z Evertonu Zdroj: SITA/AP/Fred Ernst

MADRID - Pred 14 rokmi prestúpil z Evertonu do Realu Madrid, lenže v prvom momente tomu nechcel ani len na malý moment uveriť. Myslel si, že záujem má Atlético, nie Real Madrid.

Miláčik evertonského Goodison Parku bol vyspovedaný portálom FourFourTwo, ktorému prezradil, čo sa dialo v roku 2005, keď prestupoval do Realu Madrid. V tom čase ešte panovala éra okolo neúspešného tímu Galacticos. Pôsobili v ňom hviezdy ako Roberto Carlos, Zinedine Zidane, Luis Figo, David Beckham či legendárny brazílsky útočník Ronaldo. 

Gravesen spomína, čo sa dialo v prvý mesiac roku 2005, keď mu zavolal agent. "Bol som v kine s bratom. Bratovi som povedal, že musím zdvihnúť telefón a vyšiel som von. Môj agent sa ma opýtal, čo si myslím o Madride. Myslel som, že hovorí o Atléticu, tak som povedal, že Everton sa mi tiež páči." 

Thomas Gravesen v drese Galéria fotiek (2) Zdroj: TASR/AP/Jon Super

Agent dánskeho hráča však okamžite upozornil svojho klienta, že sa sa spolu ani omylom nezhovárajú o Los Colchoneros, ale predmetom diskusie sa stal možno najväčší klub futbalovej histórie. "Je to Real Madrid?! V poriadku... tak čo hovoria? Čo hovorí David Moyes?" 

Blížil sa záver prestupového termínu, a preto nebol čas na zbytočné rozhovory a premýšľanie. Gravesen si uvedomil, že klub typu Real Madrid sa neodmieta a čoskoro bolo všetko dohodnuté. "Môj agent povedal, že sa dohodli a teraz je všetko na nás. Letel do Madridu, pretože bolo zimné prestupové obdobie, Real potreboval, aby sa to udialo rýchlo a tak aj bolo." 

Viac o téme: Real Madrid Atlético Madrid Thomas Gravesen
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP/Fred Ernst; VIDEO: YouTube/Videos of Football
  • Zdroj: Športky - Ondrej Herceg

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy