Legendárny Cannavaro o mladom futbalovom zázraku: Môže ísť v stopách Cristiana Ronalda

Kylian MbappéKylian Mbappé Zdroj: SITA/AP/David Vincent

BRATISLAVA - Bývalý taliansky reprezentant a majster sveta z roku 2006 Fabio Cannavaro si myslí, že Real Madrid by mal vynaložiť všetko úsilie pre podpis talentovaného Kyliana Mbappého z francúzskeho celku PSG.

Podľa Cannavara by Mbappé mohol nasledovať kroky Cristiana Ronalda, ktorý v drese bieleho baletu získal Zlatú loptu pre najlepšieho futbalistu platény. 21-ročný klenot PSG je dlhodobo spájaný s prestupom do Realu, ktorý spomínaného Ronalda stále nedokázal plnohodnotne nahradiť.
 
"Real Madrid potrebuje hráčov ako Mbappé. Je to mladá hviezda, ktorá by mohla ísť v stopách Cristiana Ronalda. Je normálne, že ho chce Madrid podpísať, ale musíme brať do úvahy, že majitelia PSG nepotrebujú peniaze. Sú ambiciózni a chcú vyhrať Ligu majstrov. Bude pre nich veľmi náročné ho získať. Prezident PSG je človek, ktorý chce vyhrávať. Budú bojovať zubami a nechtami, aby si ho udržali. Real Madrid mu však môže ponúknuť veci, ktoré mu v PSG chýbajú," uviedol Cannavaro, ktorý s Realom Madrid siahol na dva majstrovské tituly.
Viac o téme: Real Madrid Kylian Mbappé
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP/David Vincent
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy