Inter stále dlhuje milióny za Lukakua, Manchester má požadovať kompenzáciu: V hre je údajne aj Škriniar!

Romelu Lukaku a Milan Škriniar oslavujú gól InteruRomelu Lukaku a Milan Škriniar oslavujú gól Interu Zdroj: SITA/AP - Antonio Calanni

BRATISLAVA - Podľa informácií talianskeho denníka Corriere dello Sport dlhuje Inter Miláno vedeniu Manchestru United za belgického reprezentanta Romelua Lukakua platbu vo výške 43 miliónov.

Milánsky klub, ktorého farby oblieka aj slovenský obranca Milan Škriniar podpísal spomínaného kanoniera v roku 2019 za 75 miliónov libier. Najnovšie správy tvrdia, že Inter stále dlhuje anglickému klubu z Old Trafford desiatky miliónov. Momentálne však nielen Inter, ale aj ostatné kluby bojujú s finančnou krízou spôsobenou pandémiou koronavírusu a zápasov bez divákov.

To by mohol naopak využiť Manchester United, ktorý by údajne ako kompenzáciu mohol požadovať niektorého z hráčov Internazionale. V tomto prípade sa nahlas špekuluje práve o Milanovi Škriniarovi, alebo o argentínskom útočníkovi Lautarovi Martínezovi. Ako sa celá situácia vyvinie bude záležať od dohody samotných predstaviteľov oboch veľkoklubov.

Viac o téme: Manchester United Inter Miláno Milan Škriniar Romelu Lukaku
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP - Antonio Calanni
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy