Opustí Ronaldo po sezóne Turín? Pirlo reaguje na nekonečné špekulácie ohľadom Portugalčana

Cristiano Ronaldo a kouč Andrea PirloCristiano Ronaldo a kouč Andrea Pirlo Zdroj: SITA/AP/Massimo Paolone

BRATISLAVA - V posledných týždňoch sa neustále špekuluje o budúcnosti hviezdneho Cristiana Ronalda, ktorého viaceré európske športové denníky spájajú s odchodom z Juventusu Turín.

Taliansky klub utrpel veľké finančné straty z dôsledku dopadov pandémie koronavírusu a práve Ronaldo by mal byť jedným z hráčov, ktorého odchod by výrazne znížil obrovské výdavky Juventusu. Portugalčanovu situáciu má pozorne monitorovať Paríž Saint-Germain, ale objavili sa aj reči o jeho možnom návrate do Realu Madrid, čo nepoprel ani samotný manažér Zinedine Zidane. "Jeho návrat je možný. Poznáme Cristiana, vieme, čo všetko urobil pre Real Madrid. Momentálne je však hráč Juventusu a to musíme rešpektovať," uviedol francúzsky kouč.

Cristiano Ronaldo sa teší Galéria fotiek (2) Zdroj: TASR/AP/Marco Alpozzi/LaPresse

Tréner Juventusu Andrea Pirlo najnovšie reagoval na tieto prestupové šumy a jasným stanoviskom dal najavo, že s fenomenálnym futbalistom stále počíta. Informoval denník AS.

"Cristiano Ronaldo má ešte platnú zmluvu na jednu sezónu a my sme radi, že s nami môže hrať aj naďalej. Zatiaľ sme nepremýšľali nad tým, či jeho schopnosti využijeme v budúcej sezóne, pretože teraz sa sústredíme hlavne na súťaž. Ronaldo je hráč, ktorý strieľa veľa gólov a jeho postavenie v našom tíme je nespochybniteľné."

Viac o téme: Cristiano Ronaldo Juventus Turín
  • Autor: © Zoznam/MC
  • Zdroj: Športky
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy