Hviezdny Cristiano Ronaldo a drogy? CR7 musí riešiť problémy s pašerákmi!

Cristiano RonaldoCristiano Ronaldo Zdroj: SITA/AP/Luca Bruno

TURÍN - Spojenie Cristiana Ronalda a kriminálnej činnosti spojenej s drogami určite nikomu ani vo sne nenapadne, jeho marketingová značka CR7 ale musí riešiť stále sa vlečúce problémy s drogami. Už niekoľkokrát totiž bola nepriamo zapletená do kriminálnej činnosti a firme hviezdy Juventusu to na popularite určite nepridá.

Pred nedávnom pašeráci drog v americkom New Yorku schovali tovar do krabičiek s obchodnou značkou CR7, pod ktorou hviezda Juventusu Turín predáva voňavky. Úrad pre boj s drogami (DEA) zhabal na mieste 50 kíl kokaínu a vyšetrovatelia odhadli hodnotu zásielky na zhruba 1,7 milióna eur. Polícia vo vyhlásení rezolútne vyvrátila akékoľvek pochybnosti, že by portugalská superstar s týmto pašeráctvom mala niečo spoločné.  

 

Nebol to ale prvý prípad, kedy musel Ronaldo so svojou značkou riešiť podobný problém. Rovnaký postup použili v minulosti aj pašeráci v Nikarague, ale samotná hviezda Juventusu je veľkým odporcom drog. To Cristiano dokázal pri pomoci staršiemu bratovi Hugovi Aveirovi, ktorý bol závislý na drogách a tiež alkohole, ale hviezda Juventusu mu zaplatila liečbu, vďaka ktorej sa opäť odlepil od dna. 

Viac o téme: Cristiano Ronaldo Portugalsko Juventus Turín Drogy CR7
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: Športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy