Podľa Kováčika by sme túto skupinu mali vyhrať: Prezident SFZ by si želal Moldavsko

Prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján KováčikPrezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

BRATISLAVA - Slovenská futbalová reprezentácia sa v 3. skupine C-divízie Ligy národov 2022/2023 stretne s Bieloruskom, Azerbajdžanom a víťazom baráže medzi Kazachstanom a Moldavskom. Rozhodol o tom štvrtkový žreb v ústredí Európskej futbalovej únie (UEFA) v Nyone, pri ktorom Slovensko figurovalo v prvom výkonnostnom koši svojej divízie.

Slováci tak o návrat do B-divízie budú bojovať výhradne s krajinami z bývalej ZSSR. "Tam už nie je veľmi na výber. Dva tipy mi vyšli - Bielorusko a Azerbajdžan. Kvôli vzdialenosti by som si želal, aby tretí súper bol Moldavsko. Samozrejme, našou ambíciou je vždy byť úspešní a v tejto chvíli za mňa môžem povedať, ale je to môj individuálny názor, že túto skupinu by sme mali, alebo chceli vyhrať," povedal v reakcii pre web SFZ jeho prezident Ján Kováčik.

"Je to žreb a tam si človek nenavyberá. Čo bude pre nás dôležité, bude vyžrebovanie skupiny a poradie zápasov. Na to treba nastaviť celú logistiku tímu. Ja som osobne netrafil ani jedno meno súperov," vyjadril sa generálny sekretár SFZ Peter Palenčík. Program skupiny by mal byť známy v piatok.    

Viac o téme: Ján Kováčik Žreb Liga národov
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: TASR
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy