Posila z Premier League: Deschamps našiel náhradu za zraneného Rabiota

Adrien Rabiot v súboji o loptu Adrien Rabiot v súboji o loptu Zdroj: SITA/AP/Daniel Mihailescu

PARÍŽ - Stredopoliar Boubacar Kamara z Aston Villy nahradil Adriena Rabiota v nominácii francúzskej futbalovej reprezentácie na dvojzápas Ligy národov.

Tréner Didier Deschamps sa tak rozhodol z preventívnych dôvodov po tom, ako hráč Juventusu Turín utrpel zranenie ľavého lýtka. Informovala o tom agentúra AP.

Francúzi budú hostiť 22. septembra Rakúsko a o tri dni nato sa predstavia na pôde Dánov. Úradujúci majstri sveta bojujú o udržanie sa v A-divízii. V prvých štyroch dueloch zaznamenali dve remízy a dve prehry. Obhajcom titulu v LN patrí s dvomi bodmi posledné miesto v 1. skupine.

Aktualizovaná nominácia francúzskej futbalovej reprezentácie na zápasy LN proti Rakúsku a v Dánsku:

brankári: Alphonse Areola (West Ham United), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Mike Maignan (AC Miláno)

obrancovia: Benoit Badiashile (AS Monaco), Jonathan Clauss (Olympique Marseille), Theo Hernandez (AC Miláno), Jules Kounde (FC Barcelona), Ferland Mendy (Real Madrid), William Saliba (FC Arsenal), Benjamin Pavard, Dayot Upamecano (obaja Bayern Mníchov), Raphael Varane (Manchester United)

stredopoliari: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Youssouf Fofana (AS Monaco), Matteo Guendouzi (Olympique Marseille), Boubacar Kamara (Aston Villa), Aurelien Tchouameni (Real Madrid)

útočníci: Christopher Nkunku (RB Lipsko), Ousmane Dembele (FC Barcelona), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Olivier Giroud (AC Miláno), Randal Kolo Muani (Eintracht Frankfurt), Kylian Mbappe (Paríž Saint-Germain)

Viac o téme: Francúzsko Aston Villa Didier Deschamps Adrien Rabiot Boubacar Kamara
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy