VIDEO Kopačka do hlavy vlastného spoluhráča: Oslavujúci Balotelli opäť potvrdil povesť rebela!

Mario Balotelli v súboji s GalatasarayomMario Balotelli v súboji s Galatasarayom Zdroj: Profimedia

ADANA - Jeden z najkontroverznejších hráčov futbalovej histórie Mario Balotelli neprestáva so svojimi výstrelkami ani počas pôsobenia v tíme nováčika tureckej Superligy Adana Demirspor. Po hádzaní šípok z okna po dorastencoch, podpálení vlastného bytu, výčinoch v nočných kluboch, rozličných excesoch a vystúpeniach na ihrisku, to Super Mario opäť posunul na vyšší level!

Kopačka do hlavy vlastného spoluhráča

Tentokrát si svoje "číslo" odskúšal na hlave vlastného spoluhráča, keď gól tímu proti istanbulskému účastníkov jarného osemfinále Európskej ligy Galatasarayu oslávil kopom do zátylku spoluhráča. Naozaj "originálna" oslava, ktorá je vlastná poriadne kontroverznej postave talianskeho futbalu. 

Bývalá hviezda Manchestru City, milánskeho Interu, Liverpoolu, AC Miláno, Nice, Marseille či talianskej Brescie, aktuálne háji farby Demirsporu, ktorý je tohtosezónnym nováčikom medzi tureckou elitou. O tom, že 31-ročný Balotelli to stále vie, svedčí aj jeho bilancia šiestich gólov a dvoch gólových nahrávok, čo z neho robí aktuálne najlepšieho klubového strelca.  

Viac o téme: Mario Balotelli Galatasaray Istanbul Turecko Adana Demirspor
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Twitter
  • Zdroj: Športky
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy