FOTO Ronaldov bodyguard má problém: Kým Cristiano dovolenkoval, on nabúral jeho Bugatti!

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Zdroj: SITA/AP/Jon Super

MALORKA - Jeden zo zamestnancov portugalského futbalistu Cristiana Ronalda si zarobil na poriadny problém. Podľa informácií zahraničných médií mal zapríčiniť nehodu a spôsobiť nemalé škody na luxusnom automobile, ktorý si päťnásobný víťaz Zlatej lopty doprial ako darček za výhru na ME v roku 2016.

Nehoda sa odohrala na ostrove Malorka v rezidentskej oblasti Sa Coma pri obci Bunyola len kúsok od miesta, kde si útočník Manchestru United v týchto dňoch užíva spolu so svojimi najbližšími zaslúženú dovolenku.

Našťastie, nepríjemná udalosť sa zaobišla bez zranení. Podľa denníka The Sun za volantom nesedel Ronaldo, ale jeden z jeho bodyguardov, ktorý stratil kontrolu nad Bugatti Veyron o sile 1001 koní a nabúral priamo do múru pri ceste v blízkosti nemocnice Joan March. Predná časť automobilu náraz nevydržala a Ronaldovu "hračku" musela z miesta nehody odviezť odťahová služba.

Žiadne ďalšie vozidlo na bodyguardovu nepozornosť nedoplatilo, ale aj zo zverejnených záberov priamo z miesta nehody je zrejmé, že materiálne škody spôsobené na štvorkolesovom krásavcovi za takmer 2 milióny eur nebudú zanedbateľné. Podľa informácií The Sun Ronaldov zamestnanec miesto nehody opustil a prebral za celú udalosť plnú zodpovednosť. 

Jeden z najlepších hráčov v histórii spoločne so svojou partnerkou Georginou Rodriguezovou a piatimi deťmi trávia spoločné chvíle v odľahlej prepychovej vile na Malorke, kam si priviezol aj svoju luxusnú jachtu.

Viac o téme: Cristiano Ronaldo
  • Autor: © Zoznam/
  • Twitter/Daily News Radar, Lilian Chan
  • Zdroj: Športky
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy