Okrem Djokoviča sa nedostane do USA ani známy futbalista: Je to stopercentne osobná vec

André-Pierre Gignac (vpravo)André-Pierre Gignac (vpravo) Zdroj: SITA/AP Photo

MEXIKO - Najlepší strelec mexickej futbalovej ligy André-Pierre Gignac sa kvôli očkovaniu proti koronaviru nezúčastní Stretnutia hviezd medzi výberom Ligy MX a severoamerickej MLS. Exhibičný zápas sa bude hrať 10. augusta v St. Paul v Minnesote, pričom do USA nesmú cestovať ľudia bez vakcíny proti covidu-19.

Tridsaťšesťročný Francúz Gignac, ktorý je hviezdou tímu Monterrey Tigers, dôvod svojej absencie nepriamo potvrdil na Instagrame. "Hovoril som o tom s vedením klubu a požiadal som ich, aby rešpektovali moju voľbu, ktorá súvisí s mojou výchovou, rodinou a pôvodom. Je to stopercentne osobná vec," uviedol vicemajster Európy z roku 2016.

Bývalý hráč Marseille už z rovnakého dôvodu v júni neodcestoval do San Antonia na prípravné stretnutie proti Santosu ani do Los Angeles na vyhlásenie najlepších hráčov mexickej ligy. Tridsaťšesťnásobný francúzsky reprezentant a účastník minuloročnej olympiády v Tokiu Gignac hrá za Tigres od roku 2015 a vlani klubu svojimi gólmi pomohol do finále majstrovstiev sveta klubov.

Viac o téme: Mexiko Andre-Pierre Gignac
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: ČTK
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy