Šialená ponuka, ktorú vraj neodmietne: Do ktorého tímu zamieri Cristiano Ronaldo?

Portugalský útočník Cristiano RonaldoPortugalský útočník Cristiano Ronaldo Zdroj: SITA/AP/Themba Hadebe

MADRID - Portugalská futbalová hviezda Cristiano Ronaldo je podľa španielskeho denníka Marca pred podpisom lukratívnej zmluvy s klubom an-Nasr zo Saudskej Arábie.

Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty by mal uzavrieť kontrakt na dva a pol roka a zarobiť astronomickú čiastku 200 miliónov eur za sezónu.

Ronaldo pred týždňom skončil v Manchestri United, ktorého vedenie aj trénera Erika ten Haga predtým skritizoval v televíznom rozhovore.

Ponuku dostal už v lete

Ponuku zo Saudskej Arábie od vtedy nemenovaného klubu dostal tridsaťsedemročný kanonier už v lete, ale rozhodol sa pokračoval na Old Trafford. V anglickom tíme však vypadol zo základnej zostavy a mal rozpory s Ten Hagom. Do Manchestru sa Ronaldo vlani vrátil po 12 rokoch, medzitým hral za Real Madrid a Juventus.

V súčasnosti je s portugalskou reprezentáciou na majstrovstvách sveta, kde ako prvý hráč dal gól na piatom šampionáte. Jeho tím má istú účasť v osemfinále už pred záverečným zápasom v skupine proti Kórei.

Cristiano Ronaldo Galéria fotiek (2) Zdroj: SITA/AP/Manu Fernandez

An-Nasr je deväťnásobným majstrom Saudskej Arábie. Tím trénuje Francúz Rudi Garcia, bývalý kouč AS Rím, Lyonu alebo Marseille.

V kádri sú kolumbijský brankár David Ospina, ktorý predtým chytal za Arsenal a Neapol, bývalý stredopoliar Bayernu Mníchov Brazílčan Luiz Gustavo či kapitán kamerunskej reprezentácie Vincent Aboubakar.

Viac o téme: Cristiano Ronaldo Saudská Arábia An-Nasr
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: ČTK

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy