VIDEO Guardiola sa pred šlágrom Ligy majstrov proti Realu obáva najhoršieho: Ak ich nezdoláme,...

Pep GuardiolaPep Guardiola Zdroj: SITA/AP - Dave Thompson

LONDÝN - Tréner Manchesteru City Pep Guardiola povedal, že ak jeho tím nevyradí v osemfinále futbalovej Ligy majstrov Real Madrid, môže skončiť na lavičke obhajcu anglického titulu. Španielsky kouč v uplynulých troch ročníkoch získal s klubom päť domácich trofejí, no v najprestížnejšej európskej súťaži nedokázal prejsť cez štvrťfinále.

V najvyššej anglickej súťaži City stráca na vedúci Liverpool už 22 bodov a súboj o európsky primát sa pre klub stáva prioritou. "Chcem vyhrať Ligu majstrov. Snívam o tom a užívam si prípravný proces pred zápasom s Realom Madrid," povedal Guardiola pre Sky Sports. "Ak ich nezdoláme, prídem k majiteľovi klubu, alebo športovému riaditeľovi a možno budem počuť, že to nie je dobré a že mám vyhadzov. Neviem či sa to naozaj stane, no už sa to stalo mnohokrát a môže sa stať znovu."

Guardiola má zmluvu do konca budúcej sezóny. "Dávame novej generácii a deťom veľmi drsný odkaz, počítajú sa iba triumfy. Ligová sezóna je katastrofou, no ak vyhráme Ligu majstrov, bude to niečo výnimočné, pretože to je veľmi náročné," dodal španielsky kouč.

Viac o téme: Pep Guardiola Manchester City FC Real Madrid CF
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP - Dave Thompson; VIDEO: Sky Sports
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy