VIDEO Donnarummovej chyby a nestarnúceho Modriča: Chorvát predviedol svoje ohromné kvality

Luka Modrič sa raduje po postupe cez PSGLuka Modrič sa raduje po postupe cez PSG Zdroj: SITA/AP/Manu Fernandez

MADRID - Hráči Realu Madrid sa po úspešnej osemfinálovej odvete proti Parížu Saint-Germain (3:1) stali ďalšími štvrťfinalistami prestížnej Ligy majstrov.

Hviezdami nabitý šláger priniesol viaceré zaujímavé momenty. Ani neuznaný gól Kyliana Mbappého nevyviedol futbalistov PSG z rovnováhy, pretože po jeho ďalšom uznanom góle, to pre Parížanov vyzeralo všetko dokonale. Futbalisti Realu Madrid sa však nevzdali, pričom biely balet dostal nádej po strašnej chybe talianskeho brankára Gianluigiho Donnarummu.

 

 

Kvôli tejto chybe sa mal spomínaný Donnarumma dokonca dostať po zápase v kabíne do konfliktu s Brazílčanom Neymarom, ktorý mu celú situáciu dával za vinu. Naopak v tíme domáceho celku panoval počas celého zápasu silný tímový duch. Ten o to viac ešte posilnili obdivuhodné výkony skúsených hráčov v podobe Karima Benzemu a Luku Modriča.

Nestarnúci 36-ročný Chorvát pri druhom góle Realu predviedol excelentné sólo, ktoré podčiarkol výbornou kolmicou do voľného priestoru. Na konci celej akcie bol pre zmenu francúzsky hrdina celého zápasu, kanonier Karim Benzema, ktorý aj so šťastím skóroval.

 

Modrič sa v zápase ukázal nielen ako skúsený špílmacher, ale rovnako po stretnutí bolo vidieť, že v šatni Realu patrí medzi lídrov, ktorí vedia povzbudiť svojich spoluhráčov.

 

 

 

 

Viac o téme: Real Madrid Luka Modric Karim Benzema Liga majstrov
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Twitter
  • Zdroj: TASR; Športky
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy