Nepríjemná správa pre PSG: Mbappého zranenie je vážnejšie, než sa predpokladalo

Francúzsky futbalista Kylian MbappéFrancúzsky futbalista Kylian Mbappé Zdroj: SITA/AP/Hussein Malla

PARÍŽ - Útočník Kylian Mbappé nepomôže futbalistom Paríža St. Germain v úvodnom osemfinálovom zápase Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov. Dôvodom je zranenie stehenného svalu, ktoré utrpel v stredajšom ligovom stretnutí v Montpellieri a podľa AFP ho vyradí z hry na tri týždne.

Prvý duel s Bayernom je na programe 14. februára v parížskom Parku princov. Okrem toho nebude môcť PSG počítať s Mbappém ani v osemfinálovom šlágri Francúzskeho pohára proti Olympique Marseille (8. februára). Odvetu s Bayernom, ktorá je na programe 8. marca, by však už mohol stihnúť.

Francúzskeho reprezentanta striedal tréner Christophe Galtier v Montpellieri už v 21. minúte, údajne aj z preventívnych dôvodov pre nabitý program. Neskôr sa však ukázalo, že zranenie najlepšieho strelca MS v Katare si napokon vyžiada približne trojtýždňovú liečbu.

V tom istom stretnutí odkrivkal po polhodine hry z ihriska aj ďalší hráč hostí, zranil sa i stopér Sergio Ramos. Ani na súpiske PSG nefiguroval útočník Neymar. Brazílčan nehral pre únavu svalu.

Viac o téme: Bayern Mníchov Liga majstrov Paríž St. Germain Kylian Mbappé
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy