Hnev a sklamanie v kabíne Slovákov: Takto sa hrať nedá! Prvý polčas sme prespali

Sklamaní futbalisti Slovenska po inkasovanom góleSklamaní futbalisti Slovenska po inkasovanom góle Zdroj: SITA/Martin Medňanský

TRNAVA - Slovenská reprezentácia vo svojom druhom zápase kvalifikácie MS 2022 iba remizovala s Maltou 2:2. Sokoli úplne prespali prvý polčas, keď inkasovali s futbalovým trpaslíkom dva góly. Našťastie sa premiérovo v národnom drese presadil Dávid Strelec a Milan Škriniar. Podarilo sa im to v priebehu štyroch minút, keď mladík zo Slovana skóroval v 49. a hviezda Interu Milánu v 53. minúte. Hráči po zápase si uvedomujú nepriaznivú situáciu v tabuľke. Prečítajte si hlasy po zápase:

Milan Škriniar, obranca SR: "Ťažko sa mi to hodnotí. Úplne sme prespali prvý polčas a dobiehať dvojgólové manko je ťažké s každým súperom. S Maltou doma remizovať je smutné a to nechcem použiť ostrejšie slová. Musíme dať do toho každý viac. Musíme sa zamyslieť, takto sa hrať nedá. Bod s Maltou je málo."

 

 

Dávid Strelec, útočník SR: "Chceli sme otočiť zápas, čo sa nám nepodarilo. Je to smutné, ale s tým už nič nenarobíme. Namiesto šesť bodov máme dva a teraz musíme ukradnúť body lepším súperom. Urobíme všetko pre to, aby sme to v ďalších zápasoch napravili."

Dušan Kuciak, brankár SR: "Stratili sme dva body s Maltou a strašne ma to hnevá. Prvý gól nás uplne vykoľajil, druhý nás zabil. Veril som, že po vyrovnaní dokážeme ešte pridať ďalší gól, ale niečo tomu chýbalo. Určite sme mali vyhrať."

Ján Greguš, stredopoliar SR: "Dva diametrálne polčasy. V prvom polčase sme nič neukázali, dostali sme prvý gól, potom sa bránili a pridali ďalší. V druhom polčase bola za našej taká aktivita, aká mala byť od začiatku. Vytvárali sme si veľ príležitostí a štandartiek, veľa nás faulovali v okolí šestnástky. Škoda, že sme nepridali aj tretí gól."

Po dvoch zápasoch patrí Slovákom v tabuľke 4. miesto s dvoma bodmi, s plným počtom 6 bodov vedú Rusi. Práve proti Rusku odohrajú slovenskí futbalisti svoj tretí zápas v H-skupine, duel je na programe v utorok 30. marca v Trnave.

Viac o téme: Slovensko Milan Škriniar Malta Dušan Kuciak Ján Greguš Dávid Strelec
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: TASR
  • Zdroj: TASR
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy