VIDEO Američania zdolali v šlágri Mexiko, Davis rozhodol o výhre Panamy

Na snámke urpostred americký stredopoliar Weston McKennie a vpravo jeho spoluhráč Christian Pulisic oslavujú gólNa snámke urpostred americký stredopoliar Weston McKennie a vpravo jeho spoluhráč Christian Pulisic oslavujú gól Zdroj: TASR/AP/Julio Cortez

BRATISLAVA - Futbalisti USA zvíťazili v piatkovom šlágri kvalifikácie MS 2022 v zóne CONCACAF nad Mexikom 2:0 a vyšvihli sa na čelo tabuľky o skóre práve pred svojho súpera. Oba tímy majú na konte zhodne 14 bodov. Tretia je s jednobodovým závesom za duom lídrov Kanada, ktorá si poradila s Kostarikou 1:0 a ako jediná stále nenašla premožiteľa.

Na MS do Kataru postúpia priamo prvé tri tímy, štvrtý sa predstaví v baráži. Na štvrtej priečke figuruje Panama, ktorá na pôde Hondurasu dokázala v záverečnej štvrťhodine zmazať dvojgólové manko a uspela 3:2. Víťazný gól hostí strelil v 85. minúte obranca FC DAC 1904 Dunajská Streda Eric Davis. Jeho tím nazbieral v siedmich zápasoch kvalifikácie 11 bodov, najbližšie hrá v novembrovom asociačnom termíne doma so Salvadorom.

kvalifikácia MS 2022 - zóna CONCACAF:
Honduras - Panama 2:3 (1:0)
Góly: 30. Elis, 59. Moya - 77. Waterman, 81. Yanis, 85. Davis

Salvador - Jamajka 1:1 (0:0)
Góly: 90. Roldan - 82. Antonio

USA - Mexiko 2:0 (0:0)
Góly: 74. Pulisic, 85. McKennie, ČK: 89. Robinson (USA)



Kanada - Kostarika 1:0 (0:0)
Gól: 57. David

Viac o téme: USA Mexiko Panama
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Hoofoot
  • Zdroj: TASR
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy