Nedodržali sme pokyny a boli o krok pred nami: Slováci si po prehre sypali popol na hlavu

Na snímke gólová radosť slovenských hokejistovNa snímke gólová radosť slovenských hokejistov Zdroj: TASR/Martin Baumann

KREFELD - Slovenskí hokejisti prehrali na úvodnom tohtoročnom prípravnom turnaji pred MS proti Rakúsku 3:2 po predĺžení.

hlasy po zápase /zdroj: RTVS/

Denis Godla, brankár SR: "Bol to ťažký zápas, išlo na mňa málo striel, nebolo to ideálne. Rakúšania mali chvíľami lepší pohyb. Pri prvom góle bol teč od Grmana, išlo mu to nešťastne od hokejky a ešte aj od nohy. Pri druhom som nič nevidel. V predĺžení som sa pozeral do druhej strany a poslal mi to na stred. Boli to nešťastné góly."

Michal Beňo, strelec prvého gólu Slovenska: "Musel som si zvyknúť na tempo, bolo to rýchlejšie ako naša liga. Ani som nevedel, že som dal gól, myslel som si, že rozhodca odpískal zákrok brankára a bude sa vhadzovať."

Adrián Holešinský, strelec druhého gólu Slovenska: "Ťažko to hodnotiť. Mali sme dobrý vstup, vyšlo nám úvodných desať minút a potom vyrovnali aj pre moju chybu. O zápase sa rozhodlo v druhej tretine. Nedodržali sme pokyny, súper mal navrch v osobných súbojoch a bol o krok pred nami. Pozitívom je aspoň gól, chalani mi to pekne nahodili, ja som to už mal vymyslené a vyšlo mi to."

Peter Frühauf, asistent trénera SR: "Rakúšania na nás vybehli veľmi agresívnou hrou. Mali sme tam aj dobré fázy, ale pôsobili sme unaveným dojmom, nešli nám tak nohy. V predĺžení sme mohli strhnúť víťazstvo na našu stranu, no prehrali sme osobný súboj a inkasovali."

Viac o téme: Slovensko Rakúsko Nemecký pohár
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy