LeBron James prekonal legendy ako Bryant a Duncan: Hviezda Lakers je absolútnym rekordérom

Hráč Los Angeles Lakers  LeBron James v akciiHráč Los Angeles Lakers LeBron James v akcii Zdroj: TASR/AP Photo/Mark J. Terrill

ORLANDO - LeBron James sa rekordný šestnástykrát dostal do jednej z ideálnych zostáv sezóny v základnej časti zámorskej basketbalovej NBA. Prekonal legendy Kareema Abdul-Jabbara, Kobeho Bryanta a Tima Duncana, s ktorými sa doteraz o prvenstvo delil.

Líder Los Angeles Lakers so spoluhráčom Anthonym Davisom sú jediní dvaja hráči z najlepšej ligovej päťky, ktorí sú stále v hre o majstrovskú trofej. Spoločnosť im v prvom tíme robia James Harden (Houston), Luka Dončič (Dallas) a Giannis Antetokounmpo (Milwaukee). James sa v prvom All Star tíme objavil už 13-krát v kariére, Dončič premiérovo.

Do druhej najlepšej päťky sezóny sa dostali Kawhi Leonard (LA Clippers), Nikola Jokič (Denver), Chris Paul (Oklahoma City), Pascal Siakam (Toronto) a Damian Lillard (Portland). Tretí All Star tím tvoria Jayson Tatum (Boston), Jimmy Butler (Miami), Rudy Gobert (Utah), Ben Simmons (Philadelphia) a Russell Westbrook (Houston). O najlepších zostavách sezóny rozhodovali svojimi hlasmi vysielatelia a zástupcovia médií, informovala agentúra DPA.

Viac o téme: NBA LeBron James Los Angeles Lakers
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: TASR/AP Photo/Mark J. Terrill
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy