VIDEO Mikaela Shiffrinová dorazila na Slovensko: Pod Tatrami sa dočkala uvítacieho prekvapenia

Mikaela Shiffrinová s jednou z medailí na nedávno skončených MSMikaela Shiffrinová s jednou z medailí na nedávno skončených MS Zdroj: SITA/AP - Giovanni Auletta

POPRAD - Americká hviezda Mikaela Shiffrinová, ktorá získala pre USA jediný titul a aj všetky štyri medaily, z každej súťaže, v ktorej charizmatická zjazdárka na nedávno skončených MS v Cortine d'Ampezzo štartovala, je už na Slovensku. Shiffrinová dorazila pod Tatry včera krátko po štrnástej hodine a pri milom privítaní sa dočkala aj prekvapenia.

Shiffrinová dorazila na Slovensko v súkromnom lietadle, ktoré pristálo na dráhe popradského letiska. Americkú superhviezdu privítal osobne riaditeľ letiska Poprad - Tatry Peter Dujava a k celej oficialite bola pridaná aj zaujímavá originálna "čerešnička na torte". Shiffrinová sa totiž pri zvítavaní mohla započúvať do svojej obľúbenej skladby Fly od Ludovica Einaudiho v prevedení klaviristu Petra Pavlička. 

Shiffrinovú podobne ako ďalšie pretekárky čakajú cez víkend v Jasnej vystúpenia v obrovskom slalome a slalome. Vlhová môže v obrovskom slalome a slalome získať maximálne 200 bodov, v celkovom poradí SP zaostáva za vedúcou Švajčiarkou Larou-Gutovou Behramiovou o 187 bodov.

Viac o téme: Petra Vlhová Mikaela Shiffrinová
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP - Giovanni Auletta; VIDEO: RTVS
  • Zdroj: športky, RTVS

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy