FOTO Valentino Rossi sa stal prvýkrát otcom: Jeho slová vás dojmú!

Legendárny taliansky motocyklový pretekár Valentino Rossi počas tlačovej konferencieLegendárny taliansky motocyklový pretekár Valentino Rossi počas tlačovej konferencie

URBINO - Legendárny taliansky motocyklový pretekár Valentino Rossi sa stal otcom. Jeho priateľka Francesca Sofia Novello porodila dcéru Giuliettu v piatok v talianskom meste Urbino. Sedemnásobný majster sveta o tom informoval na sociálnej sieti Instagram.

"Mama a otec sú v siedmom nebi. Vitaj Giulietta Rossiová," napísal 43-ročný pretekár na sociálnej sieti pod fotku, na ktorej sú rodičia s bábätkom. Talian minulý rok ukončil veľmi úspešnú motocyklovú kariéru, v tejto sezóne bude štartovať v sérii športových áut GT World Challenge Europe s tímom WRT.

Rossi debutoval v roku 1996, o rok neskôr získal prvý titul v kubatúre do 125 cm3 vo farbách Aprilie. O dva roky neskôr s tým istým tímom vyhral celkové hodnotenie v triede do 250 cm3. Neskôr sa stal ikonou kráľovskej triedy MotoGP. S Hondou vyhral šampionát trikrát (2001, 2002, 2003) a s Yamahou štyrikrát (2004, 2005, 2008, 2009).

Viac o téme: Valentino Rossi Francesca Sofia Novello Giulietta Rossi
  • Autor: © Zoznam/
  • Instagram/francescasofianovello
  • Zdroj: TASR
 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy