Marc Márquez má opäť problémy so zrakom: Vyzerá to, že prežívam dejá vu

Osemnásobný motocyklový majster sveta Marc MárquezOsemnásobný motocyklový majster sveta Marc Márquez Zdroj: SITA/AP/Achmad Ibrahim

MANDALIKA - Osemnásobný motocyklový majster sveta Marc Márquez má opäť problémy s dvojitým videním. Vrátili sa mu po sérii pádov pred nedeľnou Veľkou cenou Indonézie.

Niekdajší suverén kráľovskej triedy MotoGP na okruhu Mandalika štyrikrát spadol a po otrase mozgu nakoniec o druhé preteky sezóny prišiel. Dnes Márquezova stajňa Honda informovala o tom, že má opäť problémy so zrakom.

"Vyzerá to, že prežívam dejá vu," uviedol Márquez na twitteri. "Na ceste späť do Španielska som mal problémy so zrakom a kontrola u lekára odhalila, že sa mi vrátila diplopia," dodal.

"Našťastie to nie je tak vážne ako na konci minulého roka. Ale aj tak musím teraz odpočívať a uvidíme, ako to bude vyzerať ďalej," uviedol šesťnásobný šampión MotoGP. Ďalšie preteky sú na programe budúci týždeň v Argentíne.

Dvojité videnie Márqueza, ktorý bol v úvodných pretekoch novej sezóny pred dvoma týždňami v Katare piaty, trápilo už niekoľkokrát. Naposledy si dvadsaťdeväťročný jazdec kvôli tomu musel po minulej sezóne dať trojmesačnú prestávku.

Viac o téme: MotoGP Marc Márquez Veľká cena Indonézie
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: ČTK
 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy