Slováci boli blízko k postupu: Poznáme dejisko najbližších dvoch finále Davis Cupu

Hráči Ruskej tenisovej federácie sa stali víťazmi finálového turnaja Davisovho pohára v MadrideHráči Ruskej tenisovej federácie sa stali víťazmi finálového turnaja Davisovho pohára v Madride Zdroj: SITA/AP/Bernat Armangue

MALAGA - Dejiskom záverečných zápasov tohtoročného tenisového Davisovho pohára bude od 21. do 27. novembra španielska Malaga. V prímorskom meste na juhu krajiny sa navyše tenisti predstavia vo štvrťfinále, semifinále a finále aj na budúci rok. Vrchol turnaja tak zostáva po dvoch ročníkoch v Madride na Pyrenejskom polostrove. Organizátori o tom informovali v stredu.

Septembrové zápasy skupinovej fázy bude hostiť talianska Bologna, škótsky Glasgow a nemecký Hamburg. Meno štvrtého dejiska kompetentní zatiaľ nezverejnili, pôvodne to mala byť práve Malaga.

Slovákom ušla účasť na finálovom turnaji v marci. Na harde v bratislavskom NTC boli blízko k zisku skalpu favorizovaného Talianska, no nevyužili vedenie 2:1 po štvorhre a prehrali 2:3. V rámci I. svetovej skupiny sa predstavia v septembri proti Rumunsku. Informácie priniesla agentúra AP.

Viac o téme: Davisov pohár
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: TASR
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy