FOTO Ronaldo si vypisoval so sexi osemnástkou: Padli aj srdiečka!

Cristiano Ronaldo si písal s osemnásťročnou kráskouCristiano Ronaldo si písal s osemnásťročnou kráskou Zdroj: SITA, Instagram

LISABON - Kto by netúžil po tak úspešnom chlapovi, akým je Cristiano Ronaldo? Najväčšia hviezda bieleho baletu si priazeň žien naozaj užíva. Najnovšie si vymieňal správy iba s 18-ročnou portugalskou kráskou.

Mladučká Amandha Lopes vzbudila pozornosť verejnosti po tom, čo si zverejnila na sociálnu sieť Instagram komunikáciu s Cristianom Ronaldom.

Hviezdny futbalista je pritom známy, že často nadväzuje kontakt so ženami na sociálnych sieťach. Už v minulosti flirtoval s brazílskou modelkou Alinou Limou, ruskou tanečníčkou Alenou Alexandrovou či hviezdou americkej televízie Kendall Jennerovou.

Cristiano Ronaldo si písal Galéria fotiek (4) Zdroj: Instagram

Najnovšie mu napísala iba 18-ročná Portugalčanka. "Si veľmi pekný," napísala dievčina Ronaldovi. Ten si očividne pozrel, ako záujemkyňa vyzerá a následne stroho odpovedal "Ahoj". Čerstvý európsky šampión sa dočkal ďalšieho komplimentu v podobe veľkej fanúšičky, za čo jej poďakoval. 
Cristiano Ronaldo si písal Galéria fotiek (4) Zdroj: Instagram

Ronaldo prežíva úspešné obdobie v kariére. Po triumfe v Lige majstrov zdvihol nad hlavu aj trofej pre šampióna Európy. Jediné, čo ho môže štvať je zranenie, ktoré utrpel vo finále majstrovstiev Európy proti Francúzsku. Ostrý súboj s Payetom mu neumožnil pokračovať v zápase a tak sa z trávnika porúčal už v 25. minúte. Dôkladné vyšetrenie neskôr ukázalo natrhnutú šľachu v ľavom kolene.
 

Viac o téme: Cristiano Ronaldo
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA, Instagram
  • Zdroj: športky
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy