VIDEO Úžasný návrat zdrveného Chapecoense: Do Poháru osloboditeľov vstúpili víťazne

Futbalisti Chapecoense sa radujú z výhryFutbalisti Chapecoense sa radujú z výhry Zdroj: chapecoense.com

MARACAIBO - Brazílsky futbalový klub AF Chapecoense zažil víťazný návrat na medzinárodnú scénu po novembrovej leteckej tragédii, pri ktorej zomreli takmer všetci hráči tohto tímu. V úvodnom zápase 7. skupiny juhoamerického Pohára osloboditeľov vyhral v noci na stredu na pôde venezuelského tímu Atletico Zulia 2:1.

Góly hostí strelili Reinaldo v 33. a Luiz Antonio v 68. minúte, za domácich už stihol v 77. minúte iba skorigovať Juan Arango. Ako uviedla agentúra DPA, venezuelskí fanúšikovia privítali Chapecoense na svojom štadióne potleskom.

Väčšina hráčov Chapecoense zahynula vlani v novembri po leteckej tragédii v Kolumbii. O život prišlo vtedy celkovo 71 ľudí, z toho 19 hráčov a 24 ďalších členov realizačného tímu. Tím letel na odvetu finálového zápasu Copa Sudamericana, v ktorej sa mal stretnúť s Medellinom. Klub po leteckom nešťastí zostavil úplne nový tím.

Pohár osloboditeľov - 1. kolo:

Atletico Zulia - AF Chapecoense 1:2 (0:1)
Góly: 78. Arango - 33. Reinaldo, 69. Antonio

<iframe src="//streamable.com/e/75yqd" "="" frameborder="0" allowfullscreen="" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" scrolling="no" style="width: 610px; height: 343px;"><!--{cke_protected}%3Cscript%20async%20src%3D%22%2F%2Fv.embedcdn.com%2Fv1%2Fembed.js%22%3E%3C%2Fscript%3E--></div></body></html>
Viac o téme: AF Chapecoense Atlético Zulia Reinaldo Luiz Antonio
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: chapecoense.com; VIDEO: TubeSports
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy