Borec Oktagonu náhradou na PML: Organizácia sľubuje ďalší nezabudnuteľný večer!

Matouš KohoutMatouš Kohout Zdroj: Insta/Matouš Kohout

BRATISLAVA - Organizácia PML sa postupne prepracovala na jednu z najlepších organizácii v bojových športoch v Česko-Slovensku.

Professional Muaythai League bude hostiť fanúšikov ušľachtilého a tvrdého športu v rámci najbližšieho víkendu v Prahe. Na fightcard spravili organizátori "nútenú" zmenu, ktorá mnohých milo prekvapila.

Pôvodne sa mal talentovaný Ondřej Malina predstaviť v súboji proti Ivovi Crhákovi. No napokon kvôli problémom na strane Crháka sa proti Malinovi postaví šestka ľahkej váhy Oktagon MMA, ktorou je Matouš Kohout. V PML čaká na Matouša zápas vo váhovej kategórii do 80 kilogramov a bude to jeho druhý postojársky súboj v priebehu pár dní.

Mladý Malina by sa v prípade triumfu mohol dostať k titulovej príležitosti, okrem opasku šampióna PML ho samozrejme láka aj možnosť výrazného skalpu, keďže Kohout je uznávaným borcom ako v Muay Thai tak i v MMA. 

Zápas Malinu a Kohouta bude súčasťou podujatia PML 4: Legends. Galavečer sa koná už tento týždeň, v sobotu 8.10. v Prahe, v Sportovní hale Královka. Na karte sa predstavia v atraktívnej pyramíde o titul PML do 70 kilogramov Michael Krčmář, Michal Vacek, Henrik Koczó či Marco Novák.

V rámci nabitej postojárskej karty sa v Královke objaví i Daniel Hromek, Daniel Brunclík či Branislav Zuzák. Hlavný predzápas obstarajú Ludek Greguš s Nrobertom Spéthom. 

Viac o téme: Matouš Kohout PML Ondřej Malina
  • Autor: © Zoznam/
  • Instagram/pml_mt
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy