LeBron James chce skončiť po boku svojho syna: Nech už bude Bronny kdekoľvek, budem tam tiež

LeBron JamesLeBron James Zdroj: SITA/AP/Charles Krupa

LOS ANGELES - Hviezdny basketbalista LeBron James sníva o tom, že uzavrie svoju bohatú kariéru v NBA v jednom tíme so svojim synom.

V rozhovore pre server The Athletic nevylúčil, že sa po budúcej sezóne, keď mu vyprší zmluva v Los Angeles Lakers, vráti do Clevelandu. Ďalší rok je potom odhodlaný hrať kdekoľvek, kde bude prípadne jeho teraz sedemnásťročný syn.

"Posledný rok odohrám so svojím synom. Nech už bude Bronny kdekoľvek, budem tam tiež. Urobil by som čokoľvek, aby som si rok so synom zahral. Rozhodne to nebude o peniazoch," vyhlásil tridsaťsedemročný štvornásobný šampión NBA, ktorý je teraz v Clevelande na Stretnutí hviezd.

"Tie dvere nie sú zatvorené," povedal James k možnému návratu do Clevelandu, kde už v minulosti dvakrát pôsobil a v roku 2016 klub z rodného Ohia doviedol k premiérovému titulu v NBA. Ako voľný hráč si bude môcť v roku 2023 s najväčšou pravdepodobnosťou vyberať z lukratívnych ponúk.

Ďalší rok, kedy by sa podľa súčasných pravidiel mohol na drafte objaviť aj jeho syn, ktorý zatiaľ hrá stredoškolskú ligu, je ale odhodlaný ísť kamkoľvek za akýchkoľvek podmienok. V tom čase Jamesovi bude 39 rokov.

Viac o téme: NBA LeBron James Los Angeles Lakers Cleveland Cavalier
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: ČTK

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy