Ibrahimovič sa pustil do Mayweathera a McGregora: Skončili by ste v nemocnici!

Zlatan Ibrahimovič a jeho Zlatan Ibrahimovič a jeho "kung-fu" kop Zdroj: premierleague.com

MANCHESTER - V médiach a na sociálnych sieťach už pár mesiacov vrcholí slovná vojna medzi bývalým americkým boxerom Floydom Mayweatherom a šampiónom zmiešaných bojových umení UFC Conorom McGregorom. Do prestrelky však vstúpila ďalšia osoba, ktorá určite vyrazila dych viacerým nadšencom bojových športov - kanonier Manchestru United Zlatan Ibrahimovič.

Fanúšikovia dúfajú, že sa nakoniec aj dočkajú ich vzájomného stretu, ktorý by sme pokojne mohli označiť za súboj storočia. Mayweather ukončil svoju aktívnu kariéru v roku 2015, ale podľa vlastných slov by sa do ringu vrátil rád práve proti hviezdnemu McGregorovi.
 
K tejto ostro sledovanej téme sa nečakane vyjadril útočník Manchesteru United Zlatan Ibrahimovič. 35-ročný skúsený kanonier priznal, že už je z ich nekonečnej ságy unavený a najradšej by to vyriešil sám.
Floyd Mayweather a Conor Galéria fotiek (2) Zdroj: SITA
"Som skutočne otrávený z tejto mediálnej drámy medzi Mayweatherom a McGregorom. Bolo by lepšie keby konečne prestali vyvádzať a radšej bojovali proti mne. Potom by sme uvideli, ako by to dopadlo, ale asi by išli obaja do nemocnice," povedal Zlatan.
 
Ibrahimovič je známy svojou nekompromisnou a búrlivou povahou. Treba pripomenúť, že švédsky futbalista s balkánskymi koreňmi už ako 17-ročný získal čierny pás v taekwonde. Práve vďaka bojovému umeniu dokázal mnohokrát využiť svoje schopnosti k streleniu akrobatického gólu.
 
Zlatan na tréningu
Zlatan a jeho akrobatické góly
Viac o téme: Zlatan Ibrahimovič Floyd Mayweather Conor McGregor
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: premierleague.com; VIDEO: Youtube.com
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy