VIDEO Romeo Beckham si pripísal tri asistencie: Výkonom pripomenul kvality slávneho otca Davida

Romeo Beckham počas zápasu rezervného tímu Interu MiamiRomeo Beckham počas zápasu rezervného tímu Interu Miami Zdroj: Instagram/Inter Miami

MIAMI - Romeo Beckham tento týždeň zviditeľnil slávne meno svojho otca, keď zaznamenal tri asistencie v zápase rezervného tímu Interu Miami, v ktorom začína svoju profesionálnu kariéru v Amerike.

Rezervný tím Fort Lauderdale CF remizoval v divokom zápase (3:3) proti Philadelphii Union II, pričom zásluhu na všetkých troch góĺov si pripísal Beckham Jr., syn anglickej legendy Manchestru United Davida Beckhama.

Romeo, ktorý hrá na pravom krídle rovnako ako jeho otec, poslal skvelé lopty Benjaminovi Cremaschimu a Shanyderovi Borgelinovi, ktorí vyrovnali po tom, čo jeho tím prehrával 2:0.

Romeo strávil rok v akadémii Arsenalu a to v rokoch 2014 až 2015. Po oznámení svojho rozhodnutia venovať sa tenisu ako profesionálnej kariére a tréningu s Andym Murrayom ​​sa po päťročnej absencii v tomto športe rozhodol vrátiť sa k futbalovému snu. Beckham Jr. podpísal svoju prvú profesionálnu zmluvu s floridskou stranou v septembri a pripojil sa tak k Harveymu Nevillovi, synovi klubového manažéra Phila Nevilla, ktorý je bývalým Davidovým spoluhráčom.

Viac o téme: David Beckham MLS Romeo Beckham Inter Miami
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Instagram
  • Zdroj: Športky
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy