VIDEO Bál sa ho vylúčiť? Škrtel si nervy vyventiloval na rozhodcovi, diváci žiadali červenú kartu!

Martin Škrtel za strčenie rozhodcu dostal len žltú kartuMartin Škrtel za strčenie rozhodcu dostal len žltú kartu Zdroj: Reprofoto - Facebook/Futbal na Hornej Nitre

RÁZTOČNO - Tím FK Hajskala Ráztočno, ktorý svojim príchodom poriadne spopularizoval bývalý dlhoročný slovenský reprezentant Martin Škrtel, zvíťazil v záverečnom jesennom vystúpení ôsmej ligy ObFZ Prievidza nad FK Kľak Kľačno vysoko 5:0 a práve Škrtel bol ústrednou postavou zápasu i keď sa gólového zásahu nedočkal.

Dlhoročný kapitán slovenskej reprezentácie si v 54. minúte neudržal nervy na uzde a pred zahrávaním priameho kopu sa dostal do kontroverzie s hlavným rozhodcom, do ktorého si dovolil až príliš, keď ho v nervoch postrčil, čo samozrejme neuniklo pozornosti prítomných fanúšikov.

Bál sa ho vylúčiť?

"Bojíš sa Škrtela?" bolo počuť hlas jednej z fanúšičok na tribúne ešte pred strkancom. "Nemáš úctu rozhodca!" zakričal nahnevane ďalší. "Čo si dosratý rozhodca?" pridal ďalší a následne po postrčení od Škrtela sa vehementne dožadovali červenej karty, ktorá ale neprišla.

Rozhodca v 54. minúte slovenskej legende dal iba žltú kartu a okamžite sa rozbehli diskusie o tom, že keby to bol niekto iný, tak by rozhodca bez váhania vytiahol kartu červenej farby.

Trojbodový zisk udržal Ráztočno počas zimnej prestávky s 34 bodmi na druhej priečke s päťbodovou stratou na vedúci TJ Družstevník Horná Nitra Nedožery-Brezany. Škrtel, ktorý v prebiehajúcej sezóne odohral 731 minút má na konte sedem gólov a dve žlté karty.

Viac o téme: Martin Škrtel FK Hajskala Ráztočno FK Kľak Kľačno
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Facebook/Futbal na Hornej Nitre
  • Zdroj: Športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy